fbpx

Miben különlegesek Laborpontjaink?

img-decor
allee váró
Scroll arrow

Helyszíneink

szervita váró
Lokációinkat úgy választottuk ki, hogy a frekventált belvárosi helyszínek könnyen elérhetőek legyenek. Belső tereinket úgy alakítottuk ki, hogy feledtesse az egészségügyi stresszhelyzettel járó helyzetet.

A frekventált lokáció és a kávézó hatású belső design adja koncepciónk alapját. Mindenképpen azt szeretnénk elérni, hogy a vérvételre érkező Pácienseink barátságos környezetben otthonosan érezzék magukat és feledtessük velük a vérvétellel járó stresszhelyzetet. Laborpontjaink közösségi tereiben lehetőség van a vizsgálatok előtt (nem éhgyomri vizsgálatok esetén) és után egy kávé, tea vagy víz elfogyasztására, melyre szívesen vendégeljük meg Pácienseinket.

img-decor

Folyamataink

Büszkék vagyunk kialakított folyamatainkra, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy páciensellátásunk minél gördülékenyebb legyen.

Medikai szoftver

Egyedi fejlesztésű medikai szoftverünket több, mint 10 éves egészségügyi tapasztalatunk alapján hoztuk létre. Szerettünk volna olyan szoftvert alkotni, mely munkatársaink munkáját, valamint a lehető leggyorsabb és legpontosabb páciensellátást segíti. Támogatja környezettudatos gondolkodásmódunkat, hiszen teljes mértékben papírmentes ellátást biztosít. Pácienseink tableten keresztül tölthetik ki adataikat és elektronikusan tudják aláírni adatlapunkat és minden, az ellátáshoz szükséges dokumentumot.

Weboldal és online rendelési lehetőség

Weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a jövőben érdekes híreket és hasznos egészségügyi információkat juttassunk el látogatóinkhoz.

Webes felületünkön hamarosan online időpontfoglalási és online rendelési lehetőséggel könnyítjük meg a laborvizsgálatra bejelentkezés folyamatát, ahol a megrendelőnek természetesen bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésére áll majd.

img-decor

Orvostechnikai eszközeink

Laborpontjaink a jelenleg elérhető legmodernebb orvostechnikai eszközökkel és berendezésekkel felszereltek.

Véna scanner

Laborpontjainkban folyamatosan arra törekszünk és azon dolgozunk, hogy Pácienseink számára megkönnyítsük a vérvételi procedúrát. Szeretnénk elérni, hogy azok is kellemes élménnyel távozzanak tőlünk, akik korábban esetleg rossz tapasztalatokat szereztek a vérvétel során, vagy nehezen megtalálható vénákkal rendelkeznek.

A nehezen megtalálható vénák problémájára is van megoldás!

Allee és Deák téri Laborpontunkban elérhető a Magyarországon még kevésbé ismert és használt vénakereső eszköz, mely egészségügyi asszisztenseinknek segít a vérvételnél a vénák megtalálásában. Az átvilágítási technológiával működő eszköz elsősorban azoknál a Pácienseinknél könnyíti meg az ellátást, akiknél korábban csak több tűszúrás után volt sikeres a vérvétel. Gyermek vérvételeknél is nagy segítséget nyújt az egészségügyi személyzet számára, hiszen gyorsabban, könnyebben megtalálják a vékony vénácskákat is.

Debreceni Laborpontunkban a vénascanner nem elérhető! 

Vénakereső eszközünkkel kapcsolatos észrevételeit, tapasztalatait, kérdéseit örömmel fogadjuk az info@laborpont.hu email címen.

 

Kezelőágy

A legújabb technológián alapuló vérvételi kezelőágyakat használjuk minden Laborpontos vérvételi szobánkban. Ez a pácienseinknek is maximális kényelmet nyújt, illetve egészségügyi asszisztenseinket is segíti a legszakszerűbb és legfájdalommentesebb ellátásban. Az ágy olasz design alapján készült és a fejrésze, a lábrésze, a karfája, valamint a háttámlája is több szögben állítható.

allee10

 

img-decor

Kommunikáció

Orvosi konzultáció
Pácienseinket a vérvétel után sem hagyjuk magára, probléma esetén a megfelelő szakorvoshoz, illetve vizsgálatra utaljuk tovább.

Pácienseinknek a laborvizsgálatok utáni leletkonzultációt biztosítunk belgyógyász szakorvos segítségével. Amennyiben a leletek alapján bármilyen probléma igazolódik, tovább utaljuk szakmai partnerünkhöz a megfelelő orvoshoz vagy vizsgálatra. Szakmai partnerünk a Magyarországon és Európában is piacvezető magánegészségügye szolgáltató, az Affidea Magyarország. Az Affidea képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat és járóbeteg szakellátást biztosít Budapesten és országosan több ponton. Természetesen a továbbutalás teljes folyamatát mi bonyolítjuk, páciensünknek nincs más dolga, mint elmenni az általunk megszervezett vizsgálat(ok)ra.

img-decor

Családbarát laborpontok

családbarát laborpont
Laborpontjainkba családokat és gyermekeket is sok szeretettel várunk.

Laborpontjaink családbarát vérvételi helyszínek, a gyermekeket is sok szeretettel várjuk a laborvizsgálatokra. A legkisebbek vérvételét kifejezetten gyermekekre specializálódva és szakmai tapasztattal rendelkező asszisztenseink végzik.

Az Alleeban található Laborpontunk különösen gyermekbarát, amennyiben gyermekkel érkezik, javasoljuk az Allee Laborpontunkba történő időpontfoglalást. Itt külön játszósarok és mesés hangulatú gyermek vérvételi szoba segít abban, hogy a vizsgálat gyorsan, játékosan teljen és a kisgyermekkel amennyire lehet, feledtessük a helyzettel járó stresszt és a tűtől való félelmet.

Igény esetén a tűszúrás helyét érzéstelenítjük. Az érzéstelenítés felnőtt és gyermek pácienseink esetében is kérhető.

 

img-decor

Iratkozzon fel hírlevelünkre és a hasznos információk mellett kedvezményt nyújtunk első laborvizsgálatából!

  Laborpont Allee Bevásárlóközpont

  Vizsgálatot választok Csak időpontot foglalok

  Telefonos bejelentkezéshez kérjük hívja a +36 70 88 55 050 telefonszámot.

  Időpontfoglalás telefonon Online időpontfoglalás Laborvizsgálat előtti tanácsadás

  Kérjük foglaljon telefonon

  Online időpontfoglalásunk technikai okok miatt nem működik. Kérjük foglaljon telefonon a +36 70 88 55 050 számon.