Magunkról

img-decor
Scroll arrow

Kik vagyunk és mit csinálunk?

Magán vérvételi pontok Budapesten

Laborpont - Egészségesen tartani

Célunk

Célunk, hogy Pácienseinket barátságos, a vérvétel okozta stresszhelyzetet feledtető környezetben, a legmodernebb orvostechnikai eszközök segítségével fájdalommentes ellátásban részesítsük, és a vérvétel ezen formáját a lakosság minél nagyobb részével megismertessük.

A teljes lakosság számára biztosítjuk annak a lehetőségét, hogy mindenki orvosi beutaló és várakozás nélkül vehesse igénybe a laborvizsgálatokat.

Pácienseinknek több mint 1000 laborvizsgálatot és 40 féle laborcsomagot kínálunk. Egyedi igények alapján a vizsgálatok és csomagok kiválasztásánál teljes testreszabhatóságot biztosítunk. Laborvizsgálati csomagjaink életkor, nem és egészségügyi problémák szerint is választhatóak.

Allee Laborpontunkba gyermekeket is várunk, külön figyelmet fordítunk arra, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat nálunk és csökkentsük a tűtől való félelmüket.

Probléma esetén tovább utaljuk a pácienst, melyben Magyarország és Európa piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója, az Affidea Magyarország a partnerünk.

img-decor

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot